Liderii liberali giurgiuveni vor să demonstreze că sunt de profesie loseri

18426383_10206995109635844_1792051197_o

În anul 2009, la alegerile din cadrul PNL de la nivel naţional, Lucian Iliescu l- a susţinut pe Cătălin Popescu Tăriceanu, în detrimentul lui Crin Antonescu. A câştigat Crin şi Iliescu a fost executat.
În 2014, Vasile Mustăţea s-a poziţionat în tabăra lui Ludovic Orban. A învins Alina Gorghiu. A fost o decizie pe care fostul preşedinte al Consiliului judeţean a plătit-o scump.
În data de 17 iunie, urmează să aibă loc Congresul pentru alegerea preşedintelui PNL.
În cursă sunt înscrişi Ludovic Orban şi Cristian Buşoi. PNL Giurgiu merge din nou pe mâna celui care are cele mai puţine şanse de a câştiga.

Presa naţională relatează că zilele acestea a avut loc o întâlnire a liderilor filialelor care-l susţin pe Ludovic Orban. Au participat reprezentanţii a 24 de filiale, printre cele mai puternice din ţară.
Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu, nu a participat la această întâlnire, lăsând să se înţeleagă că-l susţine pe Cristian Buşoi.
Mai bine spus, a respectat indicaţiile lui Marian Petrache, preşedintele Consiliului judeţean Ilfov, care este liderul de facto al liberalilor giurgiuveni.

Petrache este unul dintre cei mai importanţi liberalii care s-au poziţionat în tabăra lui Buşoi.
Nu întâmplător, la conferinţa judeţeană, în cadrul căreia Marin Anton a fost ales preşedinte, a participat Hubert Thuma, preşedintele PNL Ilfov (un liberal cu o condamnare pentru fapte de corupţie).
Liderii liberali giurgiuveni lăsă impresia că nu au înţeles nimic din greşelile făcute de către predecesorii lor, aflându-se din nou în tabăra greşită.


Publicat  :  mai 10, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare