PSD Giurgiu, jurnal de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale:Bolintin Vale și Malu Spart

1

Sâmbătă, 27 octombrie, Bolintin Vale si Malu Spart Bolintin Vale și Malu Spart au fost destinatiile echipei de campanie a PSD Giurgiu pentru susținerea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

6Președintele organizației, senatorul Niculae Bădălău, președintele executiv, Marian Mina, senatorul Cristian Marciu, vicepreședintele Lucian Corozel, primarul Daniel Trăistaru, Doina Varga, consilier al primului ministru pe problematica rromilor, alături de zeci de membri ai organizației au mers la târgul de Sfântul Dumitru ce se desfășoară la Bolintin Vale.

5Aici au fost împărțite materiale electorale dar, mai ales, s-a stat de vorbă cu oamenii.
Li s-a vorbit, și au fost ascultați! Dorințele oamenilor sunt simple: vor bunăstare în țară, liniște, un președinte care să simtă românește și care să lupte pentru țara lui, pentru prestigiul ei în lume.

2Viorica Dăncilă a fost soluția propusă de social democrați ca omul de care România are nevoie în aceste vremuri tulburi în care, în calitate de prim ministru, a oferit țării cel mai performant guvern, a adus cea mai mare creștere economică și a majorat substanțial veniturile românilor.

74407905_1041032002908028_184253362558992384_n
9

Articol :
-Comandat de Partidul Social Democrat-PSD
– Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 


Publicat  :  octombrie 28, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare