Ce PPDD-isti au trecut la PSD!

consilieri-PPDD-14-1024x1024

Dumitru Gargarea, Sorin Cepraga, Lili Klement, Liviu Cartojan, Daniela Preda şi viceprimarul Alexandru Vladu sunt cei 6 consilieri locali PPDD care au anunţat ieri, 14 octombrie, că au hotărât să treacă la PSD.

Viceprimarul Alexandru Vladu a declarat că această decizie a fost luată după mai multe consultări, fiind una foarte grea, deoarece a ţinut la unitatea grupului şi la oamenii alături de care a intrat în politică:”PPDD este un partid care atât a putut să trăiască, o să moară cât de curând. Am pus suflet în această construcţie politică, iar decizia pe care am luat-o a fost una foarte grea. Chiar dacă astăzi 6 dintre noi am trecut la PSD, am discutat cu toţi consilierii locali care am făcut parte din grupul PPDD să ne întâlnim înainte de şedinţele de consiliu local în aceiaşi formaţie şi să avem consultări comune. Chiar dacă suntem în partide diferite îmi doresc să rămânem în continuare o echipă”.

Fostul prim vicepreşedinte al PPDD Giurgiu, Răzvan Cuc şi-a arătat satisfacţia de a se regăsi în PSD alături de foştii colegi:”Sunt bucuros de decizia luată de colegii mei, ne regăsim astfel, deşi într-un alt partid, oameni care am pornit pe acelaşi drum.”

Odată cu această trecere a consilierilor PPDD la PSD, în consiliul local Giurgiu primarul Nicolae Barbu are o majoritate covârşitoare, fapt care îl responsabilizează şi mai mult: „Acum nu mai avem scuze, din acest moment lucrurile trebuie să meargă pe făgaşul lor normal, aveam nevoie de siguranţă în consiliul local şi acum o avem”.

Viceprimarul Alexandru Vladu urmează să ocupe funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei municipale PSD, urmând ca după alegerile prezidenţiale să aibă loc alegeri la nivel de municipiu Giurgiu.

Un scurt istoric al consilierilor PPDD care au trecut la PSD

1. Dumitru Gargarea- a devenit consilier municipal în urmă cu aproximativ 2 luni, în urma excluderii consilierului Florin Velicu.

2. Sorin Cepraga- gestionează de mai mulţi zeci de ani sistemul de încălzire centralizată din Giurgiu..În acest moment CET Giurgiu este dărmat şi vândut ca fier vechi. Este director la nouă firmă Global Energy, care a stabilit pentru Giurgiu unul dintre cele mai mari preţuri pe gigacalorie din ţară.

3. Lili Klement- un om de cultură care în urmă cu câteva luni a fost acuzat că „joacă”alături de PNL, ca răsplată pentru postul de director la Centrul de Conservare, a fost reevaluata de către primarul Nicolae Barbu şi acum este considerat „o persoană de onoare”.

4. Liviu Cartojan-gestiona afacerile lui Ioan Nicolae din Giurgiu, atâtea cât mai sunt ele.

5. Daniela Preda- fosta preşedinte a organizaţie municipale de femei a PPDD.A devenit consilier local în urma excluderii lui Mariu Stanciu.

6. Alexandru Vladu- este pierderea cea mai grea pentru PPDD, a fost liderul organizaţiei municipale şi o persoană care a desfăşurat multe acţiuni la nivel de Giurgiu în numele PPDD.


Publicat  :  octombrie 15, 2014

Related Articles

2 comentarii

  1. Liviu

    Comunistii tot comunisti, au plecat la „pcr” sa faca jocul lui Barbu, intr-o eventuala contra in psd acestia sa-l sustina sa urce mai sus. Si se observa ca au fost indrumati de o „fosila” ca multi altii in ultima vreme, da ce nu stiu ei este faptul ca generatia „smartphone” nu are rabdarea generatiei in „blugi”.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare