Exclusiv: ȘEFUL ” Alex Păcănele” a comis-o din nou!

pacanele

Încă din ianuarie 2023, când ” Alex Păcănele” a fost numit ŞEF, la una dintre direcţiile de protecţie socială subordonată consiliului local Giurgiu, am avertizat public că este o decizie greşită ( https://giurgiupesurse.ro/exclusiv-alex-pacanele-a-fost-numit-sef/). Fiul directorului de-o viaţă din cadrul Primăriei Giurgiu avea mai multe plângeri că ar fi sustras banii beneficiarilor pentru a-i juca la păcănele.
Şi cum funcţia tatălui şi prietenia cu directorul care a insistat pentru numirea acestuia au învins logica, ” Alex Păcănele” a ajuns ŞEF peste sărmanii pe care a încercat să-i lase fără bani.
Alex a fost cuminte, fix 11 luni. Zilele acestea a ” lovit ” din nou.
În biroul său de ŞEF este seiful unde sunt depozitate documentele instituţiei şi bunurile beneficiarilor: bani, carduri, etc. Ca o măsură de prevenţie, cheia de la seif se află la o altă colegă. Alex a cerut zilele trecute colegei să-i dea cheia de la seif pentru câteva minute, că trebuie să depună nişte documente. A luat cheia şi ” a uitat” să o returneze. A trecut o zi, două, trei, colegii au început să fie îngrijoraţi. Cu toţii îi ştiau antecedentele.
Până la urma întreaga povestea a ajuns la directorul cel mare, care a zis ” o rezolv eu”!
A rezolvat-o, de câteva zile ” Alex Păcănele” nu mai are are voie să iasă din biroul său şi nici să interacţioneze cu colegii. Aceştia mai glumesc, ” dar la baie are voie să meargă? „
Cu siguranţă şi de data aceasta se va pune TRAISTA pe ţambal, funcţia lui tăticu acoperind viciile ŞEFULUI „ Alex Păcănele”!


Publicat  :  noiembrie 14, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare