Exclusiv: „Alex Păcănele ” a fost numit ŞEF!

pacanele

Un angajat, să-i spunem Alex, din cadrul unei direcţii aflată în subordinea consiliului local Giurgiu, a ţinut pentru un scurt timp locul directorului plin aflat în concediu.
În această perioadă, aproximativ 70 de milioane de lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la mai multe persoane, ar fi dispărut, intrând în buzunarele” directorului” de conjunctură care i-ar fi pierdut la păcănele.
În urma plângerilor depuse de către mai multe persoane, toată povestea a ajuns la conducerea instituţiei, care a decis să” pună batista pe ţambal” fiind vorba despre fiul unei persoane influente şi cu state vechi în cadrul primăriei Giurgiu- este un articol pe care- l publicam în 14 octombrie 2019 (https://giurgiupesurse.ro/surse-70-de-milioane-de-lei-disparute-de-la-o-directie-din-primaria-giurgiu/)
Anii au trecut, tatăl a rămas la fel de influent în primăria Giurgiu, iar „Alex Păcănele ” a fost numit să conducă tocmai unitatea de unde ” împrumuta” banii în urmă cu patru ani. Deocamdată cu delegaţie, zilele următoare va fi numit şef plin.
Că aşa au unii noroc în viaţă şi au mereu Trăista… plină


Publicat  :  ianuarie 9, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare