Prognoza meteo. Vremea rămâne mohorâtă

primavara-ploaie

 

Vremea se va menține închisă și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite izolat de descărcări electrice.

Prognoza meteo joi :

In țară:
Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua, iar în regiunile sud-vestice cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 40 l/mp. Ploile vor fi și sub formă de aversă și, trecător, se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-estul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă îndeosebi în Moldova, se vor situa, în general, între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.
La Giurgiu:
Vremea va fi predominant închisă și trecător va ploua, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.
Prognoza meteo vineri:
In țară:

Vremea se va menține închisă și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite izolat de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice – sud-vestice, 30…40 l/mp. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 10 grade.
La Giurgiu:
Vremea se va menține predominant închisă și temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.


Publicat  :  aprilie 10, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare