O giurgiuveancă a sărit pe geam de frica hoților, în Târgu-Jiu. Patru tâlhari sunt căutați de poliție

spargeri apartamente

Patru persoane cu măști și mănuși de protecție au intrat marți seara cu forța în două apartamente din Târgu-Jiu, închiriate de mai multe tinere, de unde au furat sume de bani. Speriată, una dintre fete, în vârstă de 20 de ani, a sărit de la etaj.
Potrivit IPJ Gorj, polițiștii au fost sesizați marți seara de o tânără de 20 de ani din comuna Ogrezeni, Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție, pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin împingerea și bruscarea celor două tinere, de 24 și 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 lei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului.
În aceeași seară, polițiștii au fost sesizați, tot prin 112, de o altă tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov, despre faptul că, în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin bruscarea sa, i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

În cele două cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată și continuă cercetările pentru identificarea celor bănuiți de săvârșirea infracțiunilor.


Publicat  :  iunie 24, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare