Exclusiv: Motivul pentru care „a pupat ” Mihai Dobre papucul!

index

În urmă cu aproximativ o săptămână vă anunţăm faptul că Daniela Dobre, nora primarului din Mihăileşti, Mihai Dobre, a fost numită Şef Serviciu Fiscal Orăşenesc Mihăileşti, structură aflată în subordinea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Giurgiu.
Miza acestei numiri o ştim, este de fapt şi una dintre cauzele revoltei lui Mihai Dobre împotriva conducerii PSD Giurgiu.
Majoritatea oamenilor din oraşul Mihăileşti ştiu că Ionuţ Dobre, fiul primarului, alături de Daniela Dobre, nora acestuia, sunt de facto patronii unor firme de protecţie şi pază. Că au fost folosiţi intermediari, că în documente apare destul de rar numele lor, este schema clasică pentru ocolirea prevederilor legale. Ipoteticele imobiliare, locuinţele şi diferite tranzacţii i-au lăsat totuşi descoperiţi.
Prima societate folosită de către familia primarului Mihai Dobre este Gerula Guard Security. În urmă cu aproximativ un an, instanţele de judecată au declarat falimentul firmei, pentru mai multe datorii către diverse persoane juridice. La bugetul de stat, reprezentat în zona de către Serviciu Fiscal Orăşenesc Mihăileşti, Gerula Guard Security avea o datorie de aproximativ 10 miliarde de lei. Într-un dintre declaraţiile de avere, Dobre Elena Daniela, în calitate de Şef Serviciu la SPCLEP Mihăileşti, menţionează faptul că a îndeplinit şi funcţia de director general la Gerula Guard Security.declaratie avere daniela dobre
Instanţa a admis cererea de faliment înaintată de către Gerula Guard Security, iar bugetul de stat a pierdut aproximativ 10 miliarde de lei. Îngroşam menţiunea, doamna Dobre Daniela, fost director general la Gerula Guard Security, este în acest moment persoana care ar trebui să reprezinte interesele statului în zonă.
După ce a fost admis falimentul primei firme, apare SC.Guarenteed Guard Security, cu sediul social în stradă Prunilor nr. 2, Mihăileşti.
În urmă cu un an, în data de 08.09.2017 – data coincide aproximativ cu „revolta’ lui Nea Mihai- Administraţia Judeţeană a Finaţelor Publice Giurgiu, prin Serviciu Fiscal Orăşenesc Mihăileşti, scoate la vânzare pentru datorii la bugetul de stat, tot aproximativ 10 miliarde de lei, mai multe bunuri ce aparţin lui Dobre Daniela şi Dobre Ionuţ. Este vorba despre o ipotecă imobiliară instituită de către cei doi, în favoarea SC.Guarenteed Guard Security.1- danieal si iunut dobre
Peste doar o săptămână, în data de 07.11.2018, un alt imobil urmează să fie executat silit.
Un bilet la ordin, avalizat de către Lupan Lucian Adrian, în numele Guarenteed Guard Security, a fost refuzat la plată.
Schema financiară folosită este una destul de complexă, fiind implicate mai multe societăţi comerciale şi persoane paravan.sediu bloc
Din datele noastre, procurorii DNA anchetează această afacere, încercând să descopere cine se află la capătul afacerii. Contabila şi administratorul uneia dintre firme şi-ar fi dat demisia după ultimele audieri la DNA.
Vom reveni cu amănunte.


Publicat  :  octombrie 29, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare