Campania agricolă de toamnă a blocat activitatea primăriei Iepureşti

costin ceausu

 

De când a început campania agricolă de toamnă, un primar din judeţul Giurgiu ar fi uitat să mai treacă pe la primărie. Situaţia ne-a fost semnalat de către mai mulţi cetăţeni din comuna Iepureşti, ce reclamă faptul că aşteptă mai bine de 3 luni pentru o semnătură a primarului pe cererile depuse la primărie.
Cele mai mari întârzieri sunt la solicitările de punere în posesie pentru terenurile agricole, deoarece primarul ar avea intenţia să le cumpere pentru firmele familiei. Întârzieri mari sunt reclamate şi pentru adeverinţele pentru sprijinul acordat de către APIA.
Oamenii din Iepureşti spun că, în ultimele luni, primarul Costin Ceauşu a stat mai mult pe la sediul societăţii agricole ce aparţine familiei, fiind preocupat cu lucrările agricole.
Familia primarului din Iepureşti, Costin Ceauşu, deţine cele mai mari suprafeţe de teren agricol din această zonă.
SC. AGRO BIO SERV SRL, condusă de către, Mariana Ceauşu, soţia primarului, administrează aproximativ 1.100 de hectare de teren agricol.
SC.CEAUŞU SRL, administrată de către Cezarin Ceauşu, fratele primarului, are 800 de hectare pe care le lucrează.
Prins în atâtea probleme cu arăturile şi însămânţările de toamnă, este de înţeles că Ceauşu, primarul, nu mai are timp să se ocupe şi de problemele oamenilor care l-au ales.


Publicat  :  noiembrie 6, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare