BUNURI CONFISCATE DE POLIȚIȘTI GIURGIUVENI

haine

224 de articole vestimentare în valoare de 22.400 lei au fost identificate și indisponibilizate, toate purtând diferite mărci protejate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Luni, 27 august 2018, polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii operațiunilor ilicite cu produse susceptibile a fi contrafăcute, ocazie cu care au efectuat un control economic la punctul de lucru al unei societăți comerciale, situat în municipiul Giurgiu.

În urma controlului au fost identificate la vânzare un număr de 224 articole vestimentare în valoare de aproximativ 22.400 lei, ce poartă însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, pentru care reprezentantul societății nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.


Publicat  :  august 28, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare