Anton+ Cărăpănceanu = prietenie + proces

carapanceanu-1În timp ce îi trimitea mesaje de prietenie şi negocia depozitarea cerealelor din recolta anului 2017, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, s-a gândit că cea mai bună dovadă de bună credinţă faţă de prietenul Costel Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpaţi, este un proces.
Astfel, în data de 20 aprilie 2017, Marin Anton îl dă în judecată pe primarul Cărăpănceanu, pentru una dintre cele mai mari aberaţii din codul civil, răspundere delictuală. Pe înţelesul tuturor, Anton îl acuză pe Cărăpănceanu că i-a stricat imaginea, una imaculată, de altfel.
În data de 11 octombrie 2017, judecătorii de la Judecătoria Giurgiu au respins acţiunea liderului PNL, considerând că aceasta este neîntemeiată.
Pentru a „menţine” prietenia, Marin Anton înaintează recurs la decizia judecătorilor. Procesul este  în curs de desfăşurare.
Situaţia este una greu de înţeles, dat fiind că, în perioada campaniei agricole de vară, cei doi politicieni au avut multe dimineţi în care şi-au băut cafeaua împreună. Tocmai de aceea, pare mai mult o şicană, o glumă pe care judecătorii giurgiuveni trebuie să o rezolve.


Publicat  :  februarie 12, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare