Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu continuă să-şi bată joc de zeci de mii de oameni, doar pentru că primarii lor sunt social-democraţi!

Marian Mina

Conducerea liberală a Consiliului Judeţean Giurgiu continuă să-şi bată joc de zeci de mii de oameni, doar pentru că primarii lor sunt social-democraţi!
De mai bine de 2 ani, PNL-iştii umilesc, efectiv, comunităţile cu primari PSD, prin alocarea celor mai MICI sume, la absolut toate „împărţelile” lor!
Se întâmplă şi la repartizarea cotei de 6% din impozitul pe venit pentru 2023.
Primăriile conduse de social-democraţi primesc cei mai puţini bani, nu doar prin comparaţie cu cele conduse de primari PNL. Suma alocată de preşedintele Dumitru Beianu către UAT-urile conduse de primari social-democraţi este cea mai mica din România!
Ca să înţelegeţi câtă ură a strâns în el şi cât dispreţ are faţă de giurgiuvenii cărora le cerşeşte voturile la fiecare tur de alegeri, din 2008 încoace!
Ştim, însă, că răutatea şi răzbunarea sunt apanajele unui om frustrat, complexat şi, pe cale de consecinţă, incompetent!
Din nefericire pentru noi, acest om ţine în mâini frâiele judeţului Giurgiu.
Dumitru Beianu justifică noua alocare, spunând că, anul trecut, şi primarii PSD au primit mai mulţi bani din fondul de rezervă. Domnule preşedinte, mai bine tăceaţi sau căutaţi, dacă îmi permiteţi, altă minciună!
Vă amintiţi, bănuiesc, că în 2021, cu PNL la guvernare, tot din fondul de rezervă au fost alocate 10 miliarde primarilor liberali şi 50 de lei primarilor PSD.
Dacă tot pretindeţi că sunteţi echidistant şi nu suportaţi „părtinirea”, de ce n-aţi ţinut cont de asta când, pentru echilibrarea bugetelor locale, în 2022, iar i-aţi executat pe primarii PSD?
Şi nu uitaţi, banii din fondul de rezervă daţi anul trecut au fost tot cu premier PNL şi chiar nu e vina noastră că aveti un preşedinte la PNL Giurgiu, Dan Motreanu, care habar n-are ce nevoi au primarii lui şi pe care nimeni din conducerea PNL central nu-l bagă în seamă!
În condiţiile astea, domnul Beianu mai şi plânge pe la emisiuni TV că nu vrea PSD să colaboreze cu el. De dovedeşte a fi tocmai invers, domnule preşedinte!


Publicat  :  ianuarie 21, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare