Incident la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu

UPU Giurgiu

Astăzi, 3 februarie 2020, în jurul orei 16:00, un pacient în vârstă de 46 de ani a ajuns la UPU Giurgiu, fiind adus de către serviciul de ambulanţă. Pacientul prezenta un  traumatism la unul dintre picioare.
Medicul de gardă împreună cu specialistul ortoped au investigat rana, iar asistentele i-au acordat imediat îngrijirile medicale necesare.
Personalul medical a observat faptul că pacientul se afla într-o evidentă stare de ebrietate, acesta fiind recalcitrant şi agitat, devenind apoi violent.
A lovit violent o asistentă medicală de la unitatea de primiri urgenţe, apoi a încercat să o lovească şi pe asistenta de la radiologie.
Din salvatori, cadrele medicale au devenit victime ale agresorului, asistenta UPU necesitând îngrijiri medicale imediate.
Prin serviciul 112 medicul de gardă a anunţat imediat poliţia, agresorul fiind amendat, fiindu-i deschis şi un dosar penal.
Agresorul este în acest moment internat pe secţia de ortopedie, fiindu-i acordate în continuare îngrijirile medicale necesare.


Publicat  :  februarie 3, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare