Crema farmaciei, sau cum au devenit rromii giurgiuveni blonzi şi cu pielea albă

blonde-melanesian2

Am observat cu surprindere cum, în ultima vreme, tot mai mulţi concitadini de ai noştrii, de etnie rromă, au devenit blonzi şi cu tenul alb.

În dorinţa de a afla care sunt explicaţiile acestui fenomen am descoperit că într-o farmacie din oraş se vinde o cremă „minune”. Vândută sub eticheta ” Crema farmaciei”, aceasta este preparată doar de farmacistul şef, după o reţetă secretă, moştenită din generaţie în generaţie. Fiind la bază o cremă exfoliantă, pentru îndepărtarea petelor de la soare, aceasta s-a transformat într-o soluţie minune pentru rromii din Giurgiu, care doresc să aibă o piele fină şi albă.

După câteva luni de tratament cu aceasta cremă, tenul lor devine alb, neatins de soare.
Tocmai de aceea „Crema farmaciei” se vinde foarte bine. Ieftină, în jur de 15 lei, aceasta este comandată deja pe liste de aşteptare. Deoarece, pe lângă cantităţile uriaşe cumpărate de cei din Giurgiu, aceştia mai achiziţionează şi pentru cei plecaţi în străinătate.

După o decolorare a părului, vopsirea în blond şi un tratament cu „Crema farmaciei” rromii noştri sunt ca noi: blonzi şi cu tenul alb.


Publicat  :  iunie 2, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare