Codrin Stefănescu – Secretar General Alianța Pentru Patrie: Este absolut halucinant modul în care acționează coaliția de guvernare PSD-PNL în ceea ce privește majorarea sau tăierile salariilor!

codrin stefanescu

Este absolut halucinant modul în care acționează coaliția de guvernare PSD-PNL în ceea ce privește majorarea sau tăierile salariilor. Toate aceste „operațiuni” care șochează o țară întreagă, sunt decise pe genunchi în interesul unor camarile și fără dialog social. Adică, pe de o parte majorezi salariile bugetarilor de lux, așa cum le spun românii, și anume celor din ministere, din conducerile unor agenții sau departamente guvernamentale și, pe de altă parte, anulezi facilitățile unor categorii foarte importante. Deci câștigă cei din aparatul de stat, pierd imens angajații din agricultură, cercetare, industrie alimentară si IT.
În același timp primesc o palmă usturătoare și cei din patronate și cei din mediul antreprenorial românesc care nu vor reuși, sub nici o formă, să își echilibreze salariile propriilor angajați cu acelora ale bugetarilor de lux.
Acest dezechilibru creat în mod intenționat de către coaliția PSD-PNL va genera alte valuri de nemulțumiri sociale și va provoca alte acțiuni de stradă, proteste ale sindicatelor și acțiuni în justiție.
Alianța Pentru Patrie atenționează, în mod public, coaliția PSD- PNL, că, începând din acest moment, vom protesta și noi în stradă alături de toate categoriile sociale umilite în urma acestor decizii iresponsabile.


Publicat  :  iunie 2, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare