Codrin Stefănescu – Secretar General Alianța Pentru Patrie: 70-75 % dintre tineri riscă să își piardă apartamentele pentru care au făcut împrumut!

codrin stefanescu

ROBOR la 3 luni a ajuns astăzi la maximul istoric: 6%. Asta înseamnă că ratele la bancă pentru cei care s-au împrumutat pentru achizionarea unei case au crescut cu sume cuprise între 831 și 1050 de lei pe lună față de 2021.
În comparație cu ratele din 2018, acestea s-au triplat. În 2018, reziștii și susținătorii mișcării rezist au ieșit în stradă și au protestat față de creșterea ROBOR pentru doar 0,2%.
Ar fi trebuit, în mod firesc, ca astăzi, când roborul a ajuns la cote absolut halucinante, să existe un protest masiv împotriva politicilor economice ale actualei guvernări.
Ar fi trebuit, tot astăzi, când 70-75 % dintre tineri riscă să își piardă apartamentele pentru care au făcut împrumut, când creditele au ajuns la un nivel aproape imposibil de achitat, să existe cel puțin un protest care să atragă atenția coaliției PSD-PNL că situația a atins un nivel critic.
Iar dacă guvernul PSD-PNL este surprins de lipsa de reacție a românilor în această situație, noi, Alianța Pentru Patrie, le explicăm motivul: românii și-au pierdut orice speranță că cineva din actuala coaliție de guvernare, indiferent dacă protestează sau nu, să mai fie interesat sau capabil de a le rezolva problemele.
Iar voi, guvernul trădării naționale, profitați în fiecare zi de sila, scârba și lipsa de reacție a românilor împovărați de dări, taxe și creșteri de prețuri!


Publicat  :  iunie 6, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare