Alianța pentru Patrie (APP): 150 de mii oameni au fost tâlhăriți!

alianta_pentru_patrie

Plata amenzilor românilor care nu au completat formularul de intrare în țară, în timpul pandemiei, se ridică la 360 de milioane de lei! Banii au fost luați ilegal! 150 de mii oameni au fost tâlhăriți!
Guvernanții îi trimit pe așa-zișii contravenienți în instanță.
Este o bătaie de joc!
După înjosirea întregului popor român timp de doi ani de pandemie, prin măsuri care au vizat mai degrabă umplerea propriilor buzunare decât binele și sănătatea oamenilor, autoritățile continuă, nestăvilite, să îi umilească pe români pentru ”îndrăzneala” de a fi venit de Sărbători acasă la părinți, copii, rude.
Timp de o lună, din decembrie până în ianuarie, în baza rușinoasei OUG 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare în România, zeci de mii de români au primit amenzi contravenționale nelegal, pentru că prevederile ordonanței nu au respectat normele juridice în vigoare.   
Presați de stăpânii lor din străinătate, pseudo-guvernanții au anulat actul normativ printr-o altă ordonanță, care nu elimină însă și amenzile date anterior.
Aceiași guvernanți au ”recomandat” contestarea lor în instanță.
Este strigător la cer!
Adică tot românii să completeze tone de hârtii și să plătească din buzunarul și așa golit, avocați pentru a-și primi banii înapoi din ilegala Plata La Farisei (PLF).
        Alianța Pentru Patrie cere urgent Guvernului anularea amenzilor date ilegal prin OUG 129/2021. Dintre zecile de ordonanțe pe care le-a dat până acum, în miez de noapte, pentru clientela politică, măcar una să fie în beneficiul românilor.


Publicat  :  aprilie 11, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare