Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu: În fiecare zi îmi este frică să nu avem parte de un seism.Vă daţi seama ce s-ar putea întâmpla la Şcoala generală nr. 1 şi la Şcoala generală nr. 2 ?!

adrian-anghelescu

În şedinţa Consiliului Local Giurgiu, de vineri, 10 februarie, discuţiile aprinse legate
de „cazul Funieru” au trecut în plan secund o intervenţie a primarului Adrian Anghelescu, în care acesta se arătă îngrijorat de situaţia unor clădiri din Giurgiu în cazul unui seism. Printre clădirile de risc maxim sunt şi cele în care funcţionează şcolile generale nr 1 şi nr. 2 din municipiul Giurgiu. O altă remarcă a primarului municipiului Giurgiu, prin care constata că bugetul Penitenciarului Giurgiu este mai mare decât bugetul oraşului, ridică numeroase semne de întrebare:

” În fiecare zi îmi este frică să nu avem parte de un seism. Şi vă daţi seama ce s-ar putea întâmpla la Şcoala generală nr. 1 şi la Şcoala generală nr. 2, una dintre ele fiind şi monument de artă?! Degeaba sunt minciuni aruncate la televizor că, pe eficientizarea energetică, o componentă o reprezenta şi lucrările de consolidat. Nu este adevărat. Avem aceeaşi teamă şi la locuinţele naţionalizate. Avem 3 apartamente în clădirea Meteor, mai avem câteva apartamente pe strada Gării. Nimeni nu conştientizează şi nimeni nu îţi pune la dispoziţie resurse. De unde resurse? Am fost la invitaţi la bilanţul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Giurgiu şi, la un moment dat, ni s-a spus că bugetul penitenciarului este de 54 de milioane de lei. Este mai mare decât bugetul primăriei Giurgiu. La fel şi PCTF-ul are buget mai mare. Vă daţi seama că nu sunt gândite bine lucrurile în administraţia publică şi în folosirea banilor pentru rezolvarea problemelor care se acutizează, în loc să se îndrepte. „


Publicat  :  februarie 15, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare