Ziua produselor agroalimentare românești, sărbătorită și la Giurgiu

ziua-produselor-traditionale

Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean, Instituţiei Prefectului şi Primăriei Giurgiu, va organiza în perioada 10-12 octombrie 2019, în Piața Centrală, un spațiu expozițional dedicat produselor agroalimentare obținute în fermele și gospodăriile din judeţul nostru.
Acțiunea are loc în cadrul programului „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, care este sărbătorită în întreaga ţară.

Potrivit Legii nr. 168/2017, prin produs agroalimentar românesc se înţelege produsul obţinut pe teritoriul naţional din materii prime de bază provenite în proporţie de 100% din fermele din România şi care are inscripţionat pe etichetă drapelul ţării noastre.
Deschiderea oficială va avea loc în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 10:00, în Piaţa Centrală, unde se va organiza un spațiu destinat operatorilor şi producătorilor din sectorul agricol, în vederea expunerii spre comercializare a produselor agroalimentare obținute în gospodării.
Tot în perioada 10-12 octombrie 2019, un eveniment similar va avea loc în centrul orașului Bolintin Vale, organizat de către Primăria orașului Bolintin Vale în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură Județeană Giurgiu, Instituția Prefectului Județului Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu.


Publicat  :  octombrie 7, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare