Tinerii giurgiuveni reacţionează la crima de săptămâna trecută şi anunţă proteste de strada: „Dreptate pentru Marusoi și siguranță pentru noi și familie”!

Bujan marius 2

Nemulţumiţi de faptul că trei dintre indivizii implicaţi în crima din Cartierul Policlinică, din data de 13 august 2018, sunt cercetaţi în libertate, mai mulţi prieteni şi cunoscuţi ai victimei au anunţat o acţiune de protest pentru ziua de marţi, 21 august, începând cu ora 18:00:
„#GiurgiuIeseInStrada
#Distribuie
Protestul rămâne pt MARŢI la ora 18 00, în faţă la Prefectură (Banca Alba) şi va ţine până la ora 22 00!
Sper să fim cât mai mulţi! Pt cei care doresc să ni se alăture, dar nu ştiu motivele, le voi scrie mai jos!
1, Dreptate pt Marusoi
2. Siguranţă în oraş
3. Este inadmisibil ca 3 criminali să umble liberi printre noi, pt că aşa a decis procurorul!
Ei sunt cercetaţi doar pt vătămare corporală, când de fapt ei 3 au ajutat la înfăptuirea unei crime premeditată. Deşi doar unul a băgat cuţitul, ceilalţi 3 l-au răpus pe tatăl copilului la pământ cu o rangă, pt a îl împiedica să îşi apere copilul, ca mai apoi să încerce să îi împiedice să ajungă la spital!
4. Avem copii, fraţi, părinţi şi prieteni, care oricând pot păţi ceva cu asemenea oameni printre noi!…
Nu suntem obligaţi să trăim printre criminali, mâine la ora 9:00 trebuie să mă prezint la Primărie, pt a lua aprobarea pt protest.
Dacă nici pe această cale Procuratura nu va lua măsuri, eu vă asigur transportul tuturor celor care doresc să meargă împreună cu noi, pt a face o sesizare la Bucureşti, despre acest caz!
Dacă este nevoie, ajungem şi la emisiuni tv „, sunt doar câteva dintre mesajele ce circulă în aceste zile în spaţiul virtual.
Reamintim faptul că Bujan Marius, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în data de 13 august de către Dincă Florin Marius. Încă trei indivizia au mai participat la incident, aceştia fiind cercetaţi în libertate.


Publicat  :  august 20, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare