Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 8 – 14 septembrie 2018

 

horoscop

Berbec
În această săptămână putem să vorbim despre șansa unui nou început în plan relațional dar și de serioase reconfigurări, eliberări din relații care nu îți mai sunt de folos. Ești predispus la certuri, despărțiri dureroase acestea provocându-ți răni profunde în plan emoțional-sufletesc. Trebuie să cauți adevărata sursă a stării tale de nefericire, de neîmplinire în plan relațional. Spre sfârșitul perioadei simți nevoia să te destinzi departe de casă, eventual pleci într-o călătorie, te reîntâlnești cu prieteni, oameni cu care nu te-ai mai văzut de mult timp.

Taur
Apar schimbări în ceea ce privește locul de muncă sau relația cu colegii, colaboratorii. Pui mai mult accent pe reevaluarea unui proiect profesional, pe șansa de a relua anumite studii profesionale sau vei face o călătorie în interes de serviciu. Se poate vorbi despre șansa unui nou start în plan profesional dar și de o mai mare preocupare pentru sănătatea proprie. Ești predipsus la certuri în relația de mariaj existând riscul să iei decizii dure sub impulsul de moment, decizii care te pot afecta în mod negativ, pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la primirea unui cadou, o atenție venită din partea unei persoane dragi.

Gemeni
În această perioadă există șansa unui nou început în plan sentimental, după ce te-ai eliberat dintr-o relație care ți-ai creat probleme psihic-emoționale. Evită orice fel de atașament întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Lasă trecutul în urmă și nu te mai victimiza! Ai șansa să renaști, după o perioadă îndelungată de pierderi și de tensiune. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții intense pe tema relațiilor de parteneriat, de colaboarre dar și despre eventualele schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional. Ești susținut de colegi, în ciuda adversităților pe care le-ai avut în trecut cu aceștia.

Rac
Avem în față un început de săptămână în care poate fi vorba despre șansa de a demara acțiuni importante, legate de casă, o eventuală schimbare de domiciliu, o renovare sau chiar poți lua decizii importante care vizează vânzarea/cumpărarea unei locuințe. Discuțiile cu părinții sunt constructive, cât timp asculți și părerea lor. Ai tendința de a te refugia într-o fostă relație de iubire considerând că astfel te ții departe de problemele actuale, legate de o relație în care ești implicat în prezent. Fii sincer cu tine și cu ceilalți, înceracă să rezolvi eventualele probleme asumându-ți greșelile. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de propria sănătate, reiei un anumit tratament sau să faci analize mult mai amănunțite.

Leu
Se intensifică socializarea, comunicarea cu rudele, amicii, colegii. Atenție la tendința de a fi prea încăpățânat, impulsiv în relația cu ceilalți datorită, în mare parte, a efortului fizic și intelectual susținut. S-ar putea ca ceilalți să nu îți mai tolereze lipsa de diplomație și să te părăsească, atunci când ai nevoie de ajutor. Ai tendința de a-ți impune propriile idei, opinii sau chiar de a-i manipula pe ceilalți, în sensul obținerii unor avantaje în plan personal. La sfârșit de săpătmână ai ocazia să te relaxezi alături de persoana iubită.
Fecioară
Putem să vorbim despre o perioadă de scadență, legată de bani, resursele de care dispui. Este momentul, fie să renegociezi un contract de muncă, fie să schimbi direcția în plan profesional și implicit salariul. Cert este că ești tot mai preocupat să găsești modalități de a câștiga mai mulți bani. Nu este exclus să investești în studii sau să revii asupra unei activități desfășurate în trecut și care ți-a adus beneficii în plan material. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat de familie, eventualele modificări pe care vrei să le faci prin gospodărie.

Balanță
Ești ferm hotărât să investești mai mult în propria persoană, să îți schimbi look-ul, să îți îmbogățești garderoba personală sau să te evidențiezi în grupul din care faci parte lăsându-te condus de ego. Poate fi o perioadă de revigorare interioară, de redefinire a identității dar și a posibilității de a întâlni oameni noi, interesanți cu care să împărtășești proiecte comune. Parteneriatele pot avea de suferit, pe fondul unor nemulțumiri din trecut și astfel reapare starea de tensiune. Atenție, o relație sentimentală riscă să îți creeze tot felul de probleme. La sfârșit de săptămână ești pe drumuri, fie că este vorba de treburi pe care trebuie să le rezolvi urgent, fie că pleci în vizită pe la rude, amici.

Scorpion
Este un început de săptămână în care ești predispus la schimbări bruște de dispoziție, agitație, stare de neliniște fiind convins că intuiția nu te înșeală, mai ales atunci când vine vorba despre aspecte care vizează relația cu familia, cu părinții, de unde se pare că apar tot felul de probleme. Te poți aștepta la tulburări de somn, atacuri de panică, stare de disconfort general. Evită să stai izolat, departe de ceilalți și caută să te relaxezi, fie ascultând muzică de relaxare, fie desfășurând activități, un hobby care te destinde. La sfârșit de săptămână ai parte de un dar în bani sau un cadou, o atenție din partea unui amic.

Săgetător
Se accentuează nevoia de a relaționa mai mult cu prietenii, de a cunoaște noi oameni, vrei să dai startul unui proiect care vizează și integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Nu este exclus să revii în cadrul unei organizații sau să faci o prezentare, să ții un curs, seminar reușind astfel să impresionezi auditoriul. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru apelând la umor și diplomație. Spre sfârșitul săptămânii îți vine în minte tot mai frecvent dictonul: „Scopul scuză mijloacele!” Nu exagera cu acest scop personal, privește și la nevoile celorlalți, la așteptările pe care le au de la tine.

Capricorn
Ești preocupat de imaginea în plan social, de schimbări pe care vrei să le faci în carieră. Te poți aștepta și la eventuale probleme venite din partea unui superior și astfel se trezește ambiția din tine și îți asumi mai multe responsabilități, eventual ocupi un post de conducere. Este timpul să îți redefinești ambițiile și scopurile în carieră. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește rezolvarea unor aspecte legate de instituții ale statului sau luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii preferi să stai retras, eventual mergi la o biserică sau te relexezi departe de orice agitație.

Vărsător
Te gândești foarte serios dacă merită să începi noi cursuri de specializare sau să reiei un curs abandonat cu ceva timp în urmă. Este posibil să te reîntâlnești cu un profesor, mentor și să te bucuri de susținerea acestuia în demersurile tale legate de studii. Pe de altă parte ai ocazia să călătorești departe de casă, să te reîntâlnești cu persoane aflate în străinătate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să mergi la o petrecere și să împărtășești momente plăcute alături de prieteni.

Pești
Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de o asociere, există posibilitatea de a pune capăt definitiv unei afaceri sau unui parteneriat care, deși ți-a adus multe beneficii, iată că a venit timpul să faci o schimbare. Nu te lăsa atras în capcana unei noi negocieri care ar putea să atragă pierderi financiare. Nu este exclus să revină în actualitate discuțiile despre un proces, o moștenire. Resimți această perioadă ca o povară în plan financiar sau ești nevoit să recalculezi bugetul personal eventual apelezi la un nou împrumut. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la surprize care țin de domeniul profesional sau social, de imaginea ta în societate.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  octombrie 8, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare