Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 1 – 7 octombrie 2018

horoscopBerbec
Avem de-a face cu un început de săptămână în care pui mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, discuții pe teme legate de parteneriat, asocieri, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unei afaceri personale sau dacă te-ai decis să schimbi un loc de muncă. Cert este că vorbim despre o perioadă plină de energie, ai chef de muncă, ești dornic să acționezi cât mai rapid, din teama de a nu pierde în fața concurenței. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți mai tragi și tu sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, ieșind eventual la o plimbare cu partenerul de viață sau pur și simplu să petreci momente pline de încântare.

Taur
Ești preocupat să acumulezi cât mai mulți bani în contul personal. S-ar putea să observi că planurile făcute acasă nu se potrivesc cu deciziile pe care le iei la cumpărături astfel că este necesară mai multă chibzuință la cheltuieli, îndeosebi la început de săptămână. Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare dând astfel startul unui nou capitol în cariera ta. Ești susținut de un superior în demersurile profesionale. Porți discuții constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp obligațiilor care țin de serviciu astfel că nu prea ai timp de relaxare cu prietenii sau familia.

Gemeni
Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, idei fără să fii criticat. Este momentul să fii mai atent la propriul organism, să te îngrijești mai mult de sănătate, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau să faci mai mult sport. Ziua de 4 octombrie nu este tocmai favorabilă, dacă ai de susținut un examen fiind nevoie de mai multă atenție, concentrare pe detalii. Lasă frica deoparte și nu te lăsa influențat de negativismul unor invidioși! Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente pline de romantism alături de persoana iubită.

Rac
La început de săptămână preferi să stai departe de orice responsabilități alegând solitudinea sau să te retragi în locul tău preferat unde să te încarci, din punct de vedere energetic. Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos fiindcă ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești inspirat să faci o schimbare norocoasă legată de casă, o nouă propritate sau pur și simplu ai familia care te susține, în ceea ce privește achiziția unui obiect de valoare pentru propria gospodărie.

Leu
Este un început de săptămână dedicat prietenilor, întâlnirilor în cadrul unui grup unde ai ocazia să socializezi, să împărtășești idei constructive, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Ești ferm hotrărât să te înscrii la noi cursuri de specializare sau să dai un exmaen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, partener de afaceri. Fii mult mai atent în relația de mariaj și las-o mai ușor cu critica, reproșurile și tendința de a-l manipula pe celălalt. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare ce implică și întâlniri cu rude apropiate și/sau cu părinții.

Fecioară
Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Nu ai decât să îți vezi de propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de situația bugetului personal, să faci un bilanț, să adopți noi strategii de acțiune pentru a câștiga mai mulți bani.

Balanță
Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei și tot ce are legătură cu sfera profesională. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, la felul în care transmiți și primești informația. Discuții despre proiecte de viitor, pui la cale tot felul de strategii ce vizează casa, familia, o relație de colaborare menită să îți aducă și beneficii în plan financiar.

Scorpion
Putem să vorbim despre un început de săptămână în care ești preocupat să plătești facturi, taxe și impozite, poate chiar și o amendă. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile, este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. Fii mult mai atent în relația cu prietenii sau într-o relație sentimentală în data de 4 octombrie, atunci când ești predispus la certuri, dezamăgiri, păcăleli, compromisuri. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții sau să mergi într-un pelerinaj. Te simți bine, cât timp poți veni în ajutorul semenilor sau faci acte de caritate, voluntariat. Ești de fapt: „Omul potrivit, la locul potrivit!”.

Săgetător
Este un început de săptămână dedicat parteneriatelor, poate chiar demarării unor acțiuni importante ce vizează integrarea ta în cadrul unui grup, asociație. Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții mult mai inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea de noi alternative de colaborare eficientă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.

Capricorn
Ești preocupat de locul de muncă, relația cu subalternii sau de necesitatea de a găsi un loc de muncă mult mai avantajos, financiar vorbind. Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață, având parte de tot felul de idei, care mai de care mai ingenioasă, pentru un mod mult mai eficient de a investi banii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual să le faci o vizită părinților sau să ajungi la locul natal.

Vărsător
Avem în față un început de săptămână în care poți să reiei conversațiile cu o persoană dragă aflată la distanță. Nu îți este prea ușor să faci deplasări pentru a reuși să te întâlnești cu cineva cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp. Ai chef de aventuri dar se pare că obligațiile de serviciu nu prea îți permit acest lucru. Fii mult mai atent la o relație de colaborare, de parteneriat sau chiar în relația de mariaj, în ziua de 4 octombrie, atunci când ești predispus la certuri în relația cu partenerul de viață. De evitat orice conflict sau acțiune ce te-ar putea compromite în cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să pleci la drum lung, alături de persoana iubită.

Pești
Acest început de săptămână îl dedici treburilor gospodărești, poate chiar unor schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Ești predispus la răniri, lovituri, tăieturi așa că nu te grăbi să finalizezi anumite activități într-un timp foarte scurt. Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt nimic. Fii atent și în ceea ce privește relația cu colegii de muncă, îndeosebi în data de 4 octombrie. Este șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână ai ocazia să intri în posesia unui secret, primești informații importante care te vor ajuta în demersurile legate de un proces sau primirea unor bani care ți se cuvin. Te poți aștepta la un cadou, o supriză plăcută venită din partea partenerului de viață.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  octombrie 1, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare