Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 2 – 8 iulie 2018

horoscopBerbec
Vorbim despre un început de săptămână pe care ai ocazia să îl petreci alături de prieteni, ai șansa de a da startul unui proiect important, cu impact asupra propriului cont. Este momentul potrivit să profiți din plin de aceste oportunități de progres în plan financiar. În zilele de 3 și 4 iulie pot să apară unele stări de confuzie, nemulțumire, neplăceri, stări de indispoziție care te determină să te retragi în mediul tău. Este posibil ca problemele din planul sentimental să se râsfrângă și asupra unei relații profesionale. La sfârșit de săptămână ar fi cazul să te ocupi mai mult de propria persoană și să te implici în activități care îți fac plăcere.

Taur
Începutul de săptămână îl dedici, în mod deosebit, schimbărilor din carieră. Nu este exclus să ajungi la contradicții, reproșuri venite din partea unui superior. Ai face bine să îți asculți intuiția și să nu te lași intimidat de amenințările venite din partea unor persoane cu tupeu. Intervalul 3 -4 iulie îți aduce prieteni de nădejde iar aceasta te poate ajuta să dai startul unui parteneriat de succes. Ai ocazia să demarezi acțiuni ambițioase, să concretizezi un ideal. În a doua parte a săptămânii este recomandat să eviți discuțiile cu grupul din care faci parte despre planurile tale de viitor. În weekend te poți aștepta la solitudine, la nevoia de a te preoupa mai mult de propriul suflet făcând o analiză serioasă a ultimelor zile.

Gemeni
Încă de la începutul săptămânii ești ferm hotărât să pleci la drum lung sau să faci schimbări importante în relația cu cineva aflat la distanță, eventual în străinătate. Este posibil ca planurile de acum să fie răsturnate de neprevăzut. Ești predipus la accidente, probleme care țin de examene. Relația cu autoritățile se poate dovedi încordată, confuză. Nu e cazul să exagerezi și să tragi concluzii pripite, în ceea ce privește o relație de afaceri. La sfârșit de săptămână este posibil să apară schimbări în program, în cazul în care ți-ai planificat să te întâlnești cu prieteni veniți de departe sau poți să pleci tu în vizită la prieteni.

Rac
Avem de-a face cu un început de săptămână în care este posibil să fii mult mai preocupat de subiecte care țin de ocultism sau este posibil să treci printr-o experiență de viață care te poate ajuta să percepi în mod mult mai profund viața, oamenii. Ești foarte preocupat de bani, o moștenire, poți să primești mai mulți bani de la partenerul de viață. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete de care să te folosești în avantaj personal. Se recomandă mai multă atenție în relația cu un superior. Există riscul să fii sancționat. La finalul săptămânii preferi să te afli într-un grup de prieteni cu care te poți distra.

Leu
Este o săptămână foarte tensionată la capitolul relație de mariaj reușind cu greu să te menții pe linia de plutire. Este nevoie de mai multă înțelegere din partea ta. Zilele de 3 și 4 iulie sunt favorabile pentru a intra în posesia unor informații care te pot avantaja, în plan financiar. Ai ocazia să achiți facturi restante. Nu este o perioadă bună pentru a demara noi colaborări, parteneriate. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la primirea unor oferte tentante, în ceea ce privește obținerea unui post, a unui nou loc de muncă. Nu este momentul potrivit pentru a schimba direcția în carieră.
Fecioară
Începutul de săptămână se face cu mult efort fizic și epuizare la nivel mental la locul de muncă. Există riscul să ajungi la tot felul de contraziceri, certuri în relația cu colegii. Ai sentimentul că muncești mai mult decât ceilalți. Ești predipus la probleme de sănătate fiind o perioadă în care nu se recomandă să faci analize medicale. Există risc crescut de accidente. În zilele de 3 și 4 iulie relația de parteneriat este tensionată fiind vorba de multă confuzie, nehotărâre datorate oboselii la nivel mental. Ai grijă la ceea ce spui și semnezi! Există riscul să fii trădat de colaboratori pe care te bazai. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie îndepărată sau să te întâlnești cu persoane venite din străinătate.

Balanță
Avem de-a face cu o perioadă fierbinte în plan sentimental. Lucrurile sunt tensionate în relația sentimentală fiind predipsus la ruperea unei relații de dragoste. În zilele de 3 și 4 iulie ești preocupat să rezolvi anumite treburi rămase restante la locul de muncă. Evită discuțiile în contradictoriu în relația cu superiorii. Ești predispus la probleme de sănătate care țin de rinichi. Nu este o perioadă favorabilă pentru intervenții chirurgicale. La sfârșit de săptămână este recomandat să fii mult mai prudent, în privința unei relații de afaceri sau în ceea ce privește o relație intimă.

Scorpion
Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă, propietate sau chiar de relația cu familia. Ești nevoit să te ocupi urgent de treburile gospodărești rămase restante sau faci o investiție imobiliară care nu era prevăzută în planurile tale. În zilele de 3 și 4 iulie ai chef să te vezi cu persoana iubită, să petreci momente pline de pasiune. Ai tendința să te iluzionezi și să faci alegeri greșite în plan sentimental. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut o călătorie departe de casă sau în străinătate. Sfârșitul de săptămână îți aduce în vedere necesitatea de a profita de noi oportunități de progres într-o afacere personală sau o colaborare.

Săgetător
Începutul de săptămână îți aduce în prim plan relația cu rudele apropiate, drumurile scurte, schimbul de informații, comunicarea. Reușești să impresionezi, să șochezi prin ceea ce spui, chiar să și enervezi. La mijlocul săptămânii în discuție ești mult mai preocupat să rezolvi la timp treburile gospodărești. Este posibil să le vii în ajutor părinților. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase alături de propriul copil sau de persoana iubită.

Capricorn
Ești, poate, mult prea proecupat de eventuale câștiguri financiare. Există riscul să fii furat sau poți face cheltuieli neașteptate. Cert este că pot apărea răsturnări de situație legate de bani, moștenire, partaj sau cheltuieli pe care ești nevoit să le faci pentru a-i fi de ajutor unei persoane apropiate. Zilele de 3 și 4 iulie sunt dedicate drumurilor scurte, negocierilor care se pot dovedi neplăcute. Ești mult prea obosit pentru a mai putea face față solicitărilor venite din partea clienților sau colaboratorilor. Sfârșitul săptămânii îl dedici familiei, persoanelor alături de care nu ai mai petrecut de mult timp detașându-te de grijile ce țin de carieră și bani.

Vărsător
Ești plin de energie, dornic să răzbați, indiferent de piedicile care ți se pun în cale. Acordă o atenție specială la predispoziția către accidente, lovituri, tăieturi. Nu este cazul să îți pui ambiția în relația de mariaj. Riști să distrugi o relație stabilă alegând să te implici într-o relație extraconjugală. Nu da curs predispoziției către compromisuri! Spre sfârșitul săptămânii poți să iei decizii bruște legate de casă, proprietate fiind posibil să faci o schimbare imobiliară importantă. Este posibil să ai discuții aprinse cu părinții.

Pești
Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de propria sănătate. Fii mult mai atent la ce anume se vrea de la tine în relația cu colegii și nu te exagera, mai ales dacă chiar ai de gând să schimbi locul de muncă. Este posibil ca un șef să nu fie de acord cu ideile tale ceea ce ar putea să te deruteze complet, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. În weekend poți să descoperi că era mai bine să stai acasă să te relaxezi decât să pleci într-o călătorie, alături de rude sau prieteni. Nu ar strica să mai ții cont și de sfatul partenerului de viață.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  iulie 1, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare