Alegeri europarlamentare 2019: Ionel Muscalu: ” Avem ca obiectiv locul 2 în judeţul Giurgiu”

ALDE Giurgiu

ALDE Giurgiu se pregăteşte intens pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în data de 26 mai 2019.
În cadrul conferinţei de presă de vineri, 22 martie, Nicu Ştefan, vicepreşedinte al organizaţiei şi Ionel Muscalu, candidat pentru un post de europarlamentar, au prezentat acţiunile desfăşurate în această perioadă de precampanie electorală:
” Precampania pentru alegerile europarlamentare a intrat în linie dreaptă. În această perioadă principală noastră prioritate a fost strângerea semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor la europarlamentare. Biroul Politic Teritorial ALDE Giurgiu şi-a asumat un număr de 20 de mii de semnături, avem în prezent 21. 673 susţinători. Listele au fost verificate atent, evitând astfel eventualele probleme la depunere”, a declarat Nicu Ştefan, vicepreşedinte ALDE Giurgiu.
Ionel Muscalu, singurul giurgiuvean, până în prezent, care se află pe lista candidaţilor pentru europarlamentare, a prezentat obiectivul ALDE Giurgiu pentru aceste alegeri:
” Ne-am propus un scor electoral de aproximativ 15% la aceste alegeri, procent care ne-ar asigura locul doi la nivelul judeţului Giurgiu. Vrem să demonstrăm şi la aceste alegeri că ALDE Giurgiu îşi păstreză blazonul, fiind una dintre cele mai importante organizaţii ALDE din ţară.La nivel naţional ALDE a reuşit să strângă peste 800 de mii de semnături şi ne-am propus să atingem targetul de 1 milion până încheierea acestei perioade”, a declarat Ionel Muscalu, candidat ALDE pentru un loc de europarlamentar.


Publicat  :  martie 24, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare