A fost finalizată lucrarea de Cadastru General în comuna Schitu. Din 4 iulie, cei interesaţi pot obţine documentele

schitu-

Începând de luni, 4 iulie, locuitorii comunei Schitu se pot prezenta la sediul primăriei pentru ridicarea cărţilor funciare pentru terenurile intravilane de pe raza satelor Schitu, Bila, Cămineasca şi Vlaşin.
Este un proiect de succes implementat de către conducerea comunei Schitu, care rezolvă astfel una dintre cele mai importante probleme ale locuitorilor din mediul rural:
” Este o mare bucurie pentru noi că am finalizat acest proiect, înregistrarea sistematică a proprietăților din comună. Orice locuitor din comuna noastră poate obţine acum cadastru și carte funciară pentru poprietatea pe care o deţine. A fost o muncă serioasă, a fost măsurată fiecare proprietate, dar am reuşit să punem ordine în haosul care există în privinţa proprietăţilor din mediul rural”, ne-a declarat Ionel Paşol, primarul comunei Schitu.
Exemplul oferit de către comuna Schitu ar trebui să fie urmat şi de către alte comune din judeţ, din momentul în care proprietarul de drept va obţine aceste documente, nimeni, niciodată, nu le va putea pune la îndoială dreptul de proprietate.


Publicat  :  iulie 5, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare