Zi de foc la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu

 

sediu-UPU-Giurgiu

Ziua de miercuri, 15 august 2018, a fost una extrem de solicitantă pentru cadrele medicale din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. În doar 3 ore, între 8:49 şi 11:11, au fost înregistrate 8 cazuri critice, victime a două accidente rutiere înregistrate pe raza judeţului Giurgiu.
Primul caz critic a fost înregistrat la ora 8:49, R.G, un bărbat în vârstă de 72 de ani, fiind accidentat în satul Pietrișu, în timp ce traversa drumul prin loc nepermis și fără să se asigure. Bărbatul a fost internat pe secţia Chirurgie a spitalului judeţean.
Peste doar o oră, la UPU Giurgiu au ajuns 7 persoane, victime ale accidentului rutier înregistrat pe raza comunei Daia. Din accident a rezultat decesul unei femei de 60 de ani, pasager în autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers și rănirea ușoară a conducătorului acestuia, precum și rănirea ușoară a trei minori (două fete și un băiat) cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, pasageri în autoturismul care se deplasa regulamentar. Şoferul autoturismului care a părăsit sensul de mers a fost transferat pentru investigaţii suplimentare la spitalul Bagdasar Arseni din capitală La acelaşi spital au fost transferaţi şi doi dintre minorii aflaţi în autoturismul care se deplasa regulamentar, aceştia fiind apoi mutaţi la spitalul Marie Curie. Trei dintre pacienţi, cu răni mai uşoare, au primit prescripţie medicală la domiciliu.


Publicat  :  august 16, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare