Vasile Mustățea crede că este blestemat!

acl-gr-pnl-pdl

La alegerile locale din 2012, Florin Nidelea, primarul de la Clejani, în lipsa de contracandidaţi la postul de primar îşi convinge şoferul şi finul, să candideze contra lui, „aşa că să-i încerc”.
La o săptămână după depunerea dosarelor de candidatură, aceştia, realizând ridicolul situaţiei, renunţă a mai candida. Astfel încât, de câte ori era întrebat pe cine are contracandidaţi pentru postul de primar, Florin răspundea: „Ai dracu niciunul, nu vezi bre că deloc nu am parte de ei.”

Foarte asemănător a fost şi răspunsul lui Vasile Mustățea, când a fost întrebat de ce, din cei patru parlamentari PNL, aleşi în 2012, nici unul nu a fost prezent la întâlnirea de ieri cu Iohannis: „Marin Anton a plecat la PMP. Teodorescu, are momente de rătăcire, acum este pe la UNPR. Chitoiu, ştiţi unde este acum. Iliescu, singurul care mai este la PNL, nu ştiu de ce nu a fost prezent. Avea şi scaun pe scenă rezervat.”

Bineînţeles că au urmat referiri la blesteme: „Toţi preşedinţii PNL au părăsit partidul, mereu parlamentarii noştrii ne-au părăsit, parcă suntem blestemaţi”, un răspuns iraţional la o întrebare raţională.


Publicat  :  septembrie 17, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare