USR: Acest Guvern trebuie să lucreze pentru oameni sau să plece!

USR

Gaze, curent electric, benzină, mâncare. Toate s-au scumpit. Ratele la credite au crescut dramatic. Luni începe școala și părinții au avut un șoc când au văzut cât costă rechizitele.
Creșterea prețurilor este cea mai mare problemă cu care ne confruntăm în acest moment. Între timp, PSD și PNL se luptă să-și păstreze privilegiile. Le pasă doar de ei și de ai lor.
Guvernarea PNL-PSD a eșuat în a veni cu soluții. Nu au reușit să oprească inflația, nu au tăiat cheltuielile bugetare. Au ales să crească taxele românilor care se luptă deja cu prețuri mari.
Prioritatea USR în perioada următoare va fi lupta cu creșterea prețurilor. USR va veni în Parlament cu legi care să protejeze oamenii de efectele inflației, măsuri precum reducerea TVA-ului la energie la 5% și reducerea taxării pe muncă. USR în Parlament
Misiunea unui guvern este să protejeze oamenii. Miniștrii PSD și PNL nu vor asta. Partidul Social Democrat și Partidul Naţional Liberal, lăsați circul politic și luați măsurile corecte pentru oameni. Sau plecați acasă.


Publicat  :  septembrie 1, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare