Un copil a dispărut în urmă cu trei zile în comuna Bucşani. Să ajutăm poliţiştii giurgiuveni!

copil disparutUn copil în vârstă de 11 ani a dispărut în urmă cu trei zile pe raza localităţii Uieşti, comuna Bucşani. În condiţiile în care fiecare minut este important în astfel de situaţii, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a venit cu un comunicat de presă la trei zile de la producerea evenimentului:

” La data de 3 septembrie a.c., ora 21.00, polițiștii Secției de Poliție nr. 8 Roata de Jos au fost sesizați prin S.N.U.A.U 1 12 de către un bărbat din localitatea Uiești, comună Bucșani, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiul său, OCHIOSU CONSTANTIN IONUȚ, în vârstă de 11 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,20 m, ten deschis, păr șaten, fața ovală, ochi căprui.
La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare negru, având o dungă albă orizontală în zona pieptului, pantaloni lungi de culoare închisă, iar în picioare purta papuci roșii.
Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.”
Surse din cadrul anchetei ne −au dezvăluit faptul că tânărul apare la data dispariţiei pe camerele de luat vederi din localitate în timp ce se plimba pe o trotinetă. Este ultima imagine surprinsă cu minorul dispărut.
Ionuţ provenea dintr o familie cu 7 copii, părinţii fiind despărţiţi.
Vom reveni cu amănunte, în încercarea sinceră de a ajuta ancheta IPJ Giurgiu, fiind vorba despre un caz important, dispariţia unui copil. Dacă îi lăsam singuri se vor bloca, la fel ca şi în celelalte cazuri importante.

 


Publicat  :  septembrie 5, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare