Tu ştii cine vrea să-ţi fie primar ? Astăzi: comuna Toporu

Constantin Ionescu Toporu-horz

Comuna Toporu este una dintre cele mai liniştite localităţi din judeţul Giurgiu. Primarul Constantin Ionescu nu are veleităţi politice, ci doar administrative.
În doar opt ani a reuşit să schimbe fundamental faţa acestei comune: apă, canalizare, asfaltarea străzilor comunale, monitorizarea video a localităţii, construirea unei şcoli moderne, reabilitarea parcurilor, bisericilor. Proiectele realizate sunt numeroase, fiind atât de bine cunoscute de către locuitorii din Toporu.
Constantin Ionescu este candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de primar al comunei Toporu.
După ce fostul primar, Tudor Barbu, i-a refuzat, liberalii giurgiuveni au găsit o soluţie de avarie pentru a avea un candidat la primăria comunei Toporu: Georgeta Pieleanu, din satul Tomuleşti.
De profesie, fără profesie, fostă vânzătoare la un bufet CENTROOP din localitate, Gela, aşa cum este cunoscută de către consăteni, a înfiinţat în anul 2019 societatea comercială GELA SUPER COMERŢ S.R.L., având ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. În fapt, un mic magazin în Tomuleşti, care, conform datelor Ministerului de Finanţe, ” a uitat” să-şi depună bilanţul contabil pentru anul 2019.
Candidata PNL la funcţia de primar al comunei Toporu este şi cea mai mare datornică la bugetul comunei, prin taxe şi impozite locale neplătite.
La începutul lunii septembrie 2020, Pieleanu Georgeta, pe persoană fizică, avea datorii de 1.159 lei şi 3.604 lei ( pe societatea care o deţine) la bugetul local al primăriei Toporu.
O persoană foarte ocupată, „Gela” oferă în localitate şi servicii de intermediere pentru locuri de muncă în cadrul unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti: SC SINPATRICK SRL, firmă la care este angajată, pe funcţia de manipulant marfă.
Este vorba despre o firmă de curierat, care are proprietar un giurgiuvean.
Dar, despre cum este „recrutat” personalul şi condiţiile „legale” în care lucrează, este o altă poveste.


Publicat  :  septembrie 3, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare