Toma Petcu îl invită pe Bădălău la un „recensământ ” al băsiştilor din organizaţii!

toma petcuNemulţumit că senatorii ALDE nu au participat la votul privind trecerea Lacului de acumulare de la Grădinari la Consiliul judeţean Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a declarat:”ALDE Giurgiu seamănă din ce în ce mai mult cu fostul PDL.Cei de la ALDE Giurgiu i-au toate „tinichelele” băsiste din judeţ ”
Replica nu a întârziat să apară. Vineri, 11 mai 2018, deputatul Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, a explicat votul colegilor săi din Senat:
” În ultimii patru ani nu pot spune că relaţia cu PSD-ul a fost cea mai bună, dar a fost una corectă. În momentul în care domnul Bădălău a trecut prin momente mai delicate, am fost de partea lui şi am scos în evidenţă lucrurile bune pe care le-a făcut pentru judeţul Giurgiu.
Când Bădălău a avut iniţiativa legislativă legată de Lacul de acumulare de la Grădinari, nu a avut vreo discuţie cu mine, ori cu altcineva din ALDE. Colegii ALDE din Senat mi-au spus că nu au participat la vot deoarece proiectul de lege avea un aviz negativ din partea Comisiei de administraţie publică şi amenajarea teritoriului, condusă chiar de un senator PSD.”
Referitor la ” tinichelele băsiste” Toma Petcu spune că în PSD Giurgiu se regăsesc în prezent mai mulţi băsişti , invitându-l pe liderul PSD să facă împreună un ” recensământ” al birourilor politice

„Pe de altă parte, declaraţia domnului Bădălău că ALDE s-a umplut de băsişti este foarte gravă. Dacă priveşte atent în jurul lui, o să găsească cel puţin 2-3 persoane băsiste, care ocupă funcţii în administraţia publică centrala.
Oricând doreşte, putem să comparăm componenţa birourilor politice, să vedem cine are mai mulţi băsişti
Aştept să am o discuţie cu Bădălău, să facem un istoric al relaţiei ALDE – PSD. Putem să discutăm şi problema băsiştilor, mai mulţi sunt la PSD.
Observ că ,de ceva vreme, toate problemele din PSD Giurgiu sunt puse pe seama lui Toma Petcu.
De 6-7 luni este un conflict deschis în PSD Giurgiu, eu sunt de vină pentru că am o relaţie de prietenie cu cei doi deputaţi „disidenţi „ . Îmi asum aceasta prietenie, dar separ lucrurile. De asemenea, separ relaţia mea de prietenie cu Dan Păsat, de activitatea politică.”, a mai declarat Toma Petcu.


Publicat  :  mai 13, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare