Sute de pachete de Crăciun au fost dăruite copiilor din Clejani

1

Din bătrâni se povesteşte/Că-n toţi anii negreşit/Moş Crăciun pribeag soseşte, /Niciodată n-a lipsit!

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare iarnă, în apropierea Crăciunului, Consiliul Local Clejani şi primarul Florin Nidelea să aducă un strop de fericire şi bucurie pentru copiii din localitate.2Cu sacul plin, ca de fiecare dată, luni, 20 decembrie, primarul Florin Nidelea a împărţit cadouri copiilor din comună.
781 de pungi consistente cu dulciuri au primit toţi şcolarii şi preşcolarii din Clejani.
De asemenea, 420 de pachete cu haine, rechizite şi dulciuri au fost oferite de către Fundaţia „Masa Rotundă” a sindicatului din învăţământ.Florin Nidelea
” Pentru noi, cei din conducerea primăriei, este o mare bucurie când reuşim să aducem zâmbetul pe faţa copiilor noştri.Au meritat pe deplin aceste cadouri, iar noi suntem mulţumiţi că am reuşit şi în acest an să oferim o mică bucurie acestor copii minunaţi pe care- i avem în comună.
Vreau să urez cu acest prilej tuturor locuitorilor din comuna Clejani sărbători cu sănătate şi linişte, să se bucurie alături de familie de magia sărbătorilor de iarnă. Crăciun Fericit! „ , ne-a declarat Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

4
Şi pentru ca sărbătorile de iarnă să fie şi mai fericite, săptămâna trecută au fost plătite de către Consiliul local şi bursele de care beneficiază elevii de la Scoală Profesională din Clejani precum şi alţi copii cu probleme sociale şi medicale.
Învăţământul este una dintre principalele priorităţi pentru conducerea primăriei Clejani, iar Scoala Profesională este proiectul de suflet al primarului Florin Nidelea. De curând, pentru anul şcolar viitor au fost acreditate încă două clase, cu profilul mecanică şi turism şi alimentaţie.
Despre învăţământul din Clejani, pe larg într-un material viitor.3 6


Publicat  :  decembrie 20, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare