SURSE: Comitet judeţean de sprijin pentru candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale

Mircea Geoana -Liliana Ciobanu

Conform ultimului sondaj realizat de către INSCOP la comanda News.ro, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în intenţiile de vot la alegerile prezidenţiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu (18,9%) și Diana Şoşoacă (14%).
Pe surse, am aflat că se pregătește formarea în judeţul Giurgiu a unui comitet de sprijin pentru candidatura lui Mircea Geoană, de care s-ar ocupa în mod special fostul deputat Liliana Ciobanu.
Din acest comitet de sprijin ar mai face parte şi fostul deputat PSD Nicolae Florian, dar şi alţi politicieni şi aleşi locali care au interacţionat cu Mircea Geoana şi-l vor sprijini drept candidat independent la alegerile prezidenţiale.
Sursele noastre spun că acest comitet nu are în acest moment în vedere o implicare politică în alegerile locale, dar intenţiile se pot schimba în funcţie de evoluţiile politice.
Alegerile prezidenţiale vor avea loc în toamna-iarna acestui an, iar mandatul lui Geoană la NATO se încheie în octombrie 2023. Anunţul acestuia privind candidatura la alegerile prezidenţiale va fi făcut, cel mai probabil, în luna mai 2024.


Publicat  :  februarie 1, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare