Spitalul Judeţean Giurgiu are un nou medic specialist în cadrul secției de dermato-venerologie

Antonia carjaliu

Antonia a crescut într-o familie de medici: mama, Doina, este doctor pneumolog, tatăl, Mircea, a lucrat ca medic igienist zeci de ani în cadrul DSP Giurgiu. Alegerea viitoarei profesii a fost astfel una facilă. După ce a absolvit Colegiul Naţional „Ion Maiorescu „, Antonia şi-a continuat cursul carierei către Universitatea de Medicină şi Farmacie ” Carol Davilla” Bucureşti. După mai multe ezitări, a ales specializarea dermato-venerice:
” În perioada facultăţii am oscilat între medicina – legală, pe parcurs am realizat că nu este cum am văzut eu în filme (cazuri extreme, colaborarea cu poliţia, deh, idei de adolescentă), psihiatrie şi dermato – venerice. Un OM, profesoara din facultate pentru această specializare, m-a determinat să aleg profesia pe care o practic astăzi.”
După absolvire, Antonia a fost rezidentă în cadrul Spitalului Colentina. Apoi, timp de 2 ani, a lucrat în cadrul unei clinici private.
La începutul anului 2019, după ce a câştigat concursul organizat de către Spitalul Judeţean Giurgiu, Antonia Alexandra Cârjaliu şi-a început activitatea în cadrul secţiei de dermato – venerice a Spitalului Judeţean:
” Avem nevoie de medici tineri, bine pregătiți, în mai multe specialităţi, iar demersurile noastre au sprijinul Consiliului Județean Giurgiu prin decontarea cheltuielilor de transport.Cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, totul se schimbă în bine în unitatea noastră medicală. Suntem în plin proces de modernizare şi schimbare a actului medical din Giurgiu.”, spune Mihaela Raţă, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Momentan, Antonia îşi desfăşoară activitatea în fostul cabinet ambulatoriu de neurologie.
Un cabinet nou, dotat modern, este în curs de amenajare. Alexandra -Antonia-Cârjaliu, o giurgiuveancă de 31 de ani, revenită acasă, pentru familie şi giurgiuveni!


Publicat  :  ianuarie 9, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare