Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Cabinetul de Medicina Muncii a fost dotat cu aparatură modernă

roxana-dobreva

Începând cu vara anului 2019, în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu îşi desfăşoară activitatea un medic specialist în medicina muncii. Este pentru prima dată când spitalul judeţean acoperă şi aceasta specializare, una deficitară la nivelul judeţului Giurgiu.

De aparatura modernă, de ultima generaţie, în cadrul programului finanţat de către Ministerul Sănătăţii şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Giurgiu, beneficiază şi noul cabinet de medicină a muncii.

Dr. Adriana Roxana Dobreva, medic specialist medicina muncii, ne prezintă noile dotări de care beneficiază cabinetul:

2

„Au fost achiziţionate aparate de screening pentru testarea acuităţii vizuale, testarea la distanţă şi aproape.

1

De asemenea, cabinetul nostru a fost dotat cu aparatura de monitorizare pentru activitatea electrică a inimii, măsurarea volumelor şi debitelor pulmonare şi testare auditivă: EKG CU SPIROMETRU (2 în 1).

3

Dotarea cabinetului cu aceste aparate ajută la efectuarea examenelor medicale periodice, la angajare, la reluarea muncii sau altele, conform Legii 355/2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, astfel încât monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor să fie cât mai precisă în condiţii de normalitate şi legalitate.

Beneficiind de aceasta aparatură modernă, cabinetul nostru poate oferi servicii de medicină a muncii şi pentru alte instituţii din judeţul Giurgiu.”, ne-a mai declarat Adriana Roxana Dobreva,medic specialist medicina muncii


Publicat  :  ianuarie 9, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare