Soluţia lui Nicolae Barbu pentru realizarea mai multor locuri de parcare în Giurgiu: Sensuri unice de circulaţie în zona blocurilor

Nicolae Barbu

Miercuri, 3 aprilie, Nicolae Barbu, candidatul PSD Giurgiu pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat problemele identificate în oraş, în urma întâlnirilor cu cetăţenii din mai multe cartiere, stadiul lucrărilor realizate sau nefinalizate:
” Sunt trei săptămâni de când merg prin cartierele din oraş şi discut cu oamenii. În urma acestor întâlniri, am constatat că principala nemulţumire este legată de lipsa locurilor de parcare. În cartierul Tineretului această problemă este acută. În ultimii trei ani şi jumătate, au fost încasate taxele pentru locurile de parcare şi nu a fost realizat un singur loc nou. Am venit cu o propunere pe care oamenii au agreat-o. Dacă voi câştiga funcţia de primar, vom construi sensuri unice de circulaţie pentru autoturisme în zona blocurilor. Prin această măsură, bine gândită şi implementată, vom reuşi să construim mai multe locuri de parcare în municipiul Giurgiu. ” a declarat Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.


Publicat  :  aprilie 3, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare