Şoapte politice: Andrei Alexandru, candidatul PNL la Consiliul judeţean, Dumitru Beianu, candidat la primăria Giurgiu!

Beianu- Andrei AlexandruMai sunt aproximativ 18 luni până la alegerile locale din anul 2024. Partidele politice încep să-şi stabilească deja candidaţii pentru Consiliul judeţean şi primarii.
Surse politice din cadrul PNL Giurgiu susţin că majoritatea primarilor îl susţin pe deputatul Andrei Alexandru pentru a fi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.
O nouă candidatură a actualului preşedinte, Dumitru Beianu, este exclusă de către liderii PNL.
Deputatul Andrei Alexandru a avut aceeaşi propunere şi în anul 2020, la întâlnirea cu primarii de la Mihăileşti.Atunci a refuzat-o.
Contactat telefonic, deputatul Andrei Alexandru ne-a declarat:

” Este prematur să discutăm despre cine va candida din partea PNL la Consiliul judetan şi primăria Giurgiu.
Suntem o echipă unită, iar decizia va fi luată de către de către colegii din partid. Eu nu-mi doresc această funcţie, aşa cum nu mi-am dorit-o nici în anul 2020. Mâine, la Mihăileşti, este o întâlnire cu primarii din zona de nord a judeţului în care vom discuta despre oportunităţile de dezvoltare a comunităţilor locale. „
În ceea ce priveşte candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, de data aceasta Dumitru Beianu se pare că este încântat de idee. După ce a refuzat-o de două ori, conştient că nu este agreat şi susţinut de către majoritatea primarilor PNL, o candidatură la primăria Giurgiu este ultima şansă politică pentru actualul preşedinte al Consiliului judeţean.
Cu atât mai mult cu cât, în sondaje, la nivelul municipiului Giurgiu, Dumitru Beianu este foarte bine poziţionat.


Publicat  :  februarie 2, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare