Senatorului PNL de Giurgiu, Toma Petcu: ACUM, ÎNTRUNIRE DE URGENȚĂ LA GUVERN, pentru găsirea de soluții de SUBVENȚIONARE A GIGACALORIEI !

sedinta guvern

Primăria municipiului Giurgiu solicită sprijin de la guvern pentru subvenționarea prețului gigacaloriei. Până în acest moment, primăria municipiului Giurgiu cu sprijinul puternic al echipei de conducere PNL Giurgiu, a mai obținut sumele de 5,5 milioane lei și 16 milioane lei, prin care am reușit să menținem subvenția pentru gigacalorie la un procent de aproape 80%. În acest moment, fără sprijin, problema nu are o altă rezolvare, este nevoie urgentă de intervenția guvernului. Este imperios necesar ca în acest moment, să ne unim forțele în acest demers, aștept implicarea parlamentarilor PSD de Giurgiu, întrucât, ministerul Finanțelor, care este inițiatorul unor proiecte de Hotărâre de Guvern, pentru alocarea unor sume din Fondul de Rezervă al Guvernului, este condus de un ministru PSD.
În urma demersurilor pe care le-am făcut, alături de președintele Dan Motreanu și de parlamentarii de Giurgiu, la această oră are loc o întâlnire a premierului Nicolae Ciucă împreună cu ministrul Dezvoltării, ministrul de Finanțe și ministrul Energiei, în vederea găsirii de soluții pentru municipiile care se află în pericolul a opri furnizarea de energie termică, inclusiv municipiul Giurgiu. Așteptăm cu nerăbdare ca această ședință să se încheie și să aflăm concluziile.


Publicat  :  februarie 7, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare