Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu va fi transformată în Secţie COVID

spitalul judetean giurgiu

Printr-o informare de presă, Instituţia Prefectului anunţă că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu a fost suplimentată Secţia de Boli Infecţioase (unde sunt trataţi pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2) cu încă 10 paturi.
În perioada următoare Secţia de Neurologie din cadrul Spitalului va fi transformată în Secţie COVID, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de pături în plus pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, de săptămâna trecută au fost create 4 locuri la Terapie Intensivă pentru pacienţii cu forme severe ale bolii. În prezent, toate paturile destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID, inclusiv cele de la Terapie Intensivă, sunt ocupate.
În ceea ce priveşte Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, pe care domnul secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a promis că o va aduce în Spital, aceasta se află în aşteptare, deoarece este necesară şi repartizarea concomitentă a personalului medical specializat în ATI, fără de care Unitatea nu poate funcţiona.


Publicat  :  octombrie 4, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare