Sărbătoare la Giurgiu de Ziua Naţională a României!

1decPrimăria Municipiului Giurgiu a început pregătirile pentru Ziua Națională a României, edilul șef, Nicolae Barbu, dorind să le ofere giurgiuvenilor cu acest prilej o adevărată sărbătoare tradițională.
Astfel, în şedinţa de Consiliu Local, întrunită joi 30 octombrie, consilierii locali au aprobat hotărârea care prevedea alocarea sumei de 20.000 de lei obţinută din sponsorizări pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României, 1 decembrie.
Cu acești bani, în oraș vor fi organizate mai multe manifestări artistice care vor fi urmate de oferirea tradiţionalei mese calde pentru giurgiuvenii care vor participa.
Cantina de Ajutor Social din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu va asigura achiziţionarea produselor şi prepararea a 5.000 de porţii de hrană caldă ce vor fi servite în cadrul acestei sărbători. Astel, cu ajutorul sponsorilor locali, municiplitatea va asigura 5.000 de porţii de sărmăluţe, pâine, 500 de litri de vin fiert, 500 de steguleţe tricolor și 15 litri gaz lampant necesar pentru cele 100 de torţe şi 1000 de baloane.
Conducerea Primăriei dorește ca și la Giurgiu, românii să sărbătorească așa cum se cuvine Ziua Națională a României și lanseză încă de pe acum, invitația tuturor celor care vor să ia parte la aceste manifestări.


Publicat  :  noiembrie 5, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare