Robert Marius Cazanciuc: „Singurul vaccin pe care românii îl pot administra în decembrie este VOTUL anti-ORBAN!”

cazanciuc 3

 

Preşedinte interimar al Senatului şi candidat al PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, la alegerile din 6 decembrie, Robert Marius Cazanciuc a făcut, recent, această declaraţie pe pagina sa de Facebook.Preşedinte interimar al Senatului şi candidat al PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, la alegerile din 6 decembrie, Robert Marius Cazanciuc a făcut, recent, această declaraţie pe pagina sa de Facebook.„Realitatea tristă a guvernării Orban:

1. Peste 11.500 de decese provocate de COVID-19. Sute de persoane decedate zilnic. Bolnavi cu perfuzia în mână pe holurile spitalelor. Medici epuizați. Testare în scădere.

2. Sute de mii de locuri de muncă pierdute. Mii de firme închise. Producători dați afară din piețe. Împrumuturi de peste 25 miliarde de euro. Niciun leu pentru sprijinul concret al firmelor românești.
3. Austeritatea care urmează în 2021. Tăierile de salarii. Concedierile. Creșterile de taxe.

4. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât pe plan sanitar, cât și economic. De asta vin acum cu promisiuni goale, fantasmagorice. Dar o nouă guvernare Orban ar fi pentru țară o amenințare mai periculoasă decât orice virus.

Pe 6 decembrie, românii trebuie să aleagă între incompetența, haosul și lipsa totală de responsabilitate a PNL și #soluțiile PSD: controlul pandemiei, #școlideschise, salvarea #locurilordemuncă și a firmelor #românești. Singurul #vaccin pe care românii îl pot administra în decembrie este #VOTUL anti-ORBAN!”, declară Robert Marius Cazanciuc, candidat PSD Giurgiu pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020


Publicat  :  decembrie 3, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare