Primarul comunei Toporu a găsit soluţii pentru transportul elevilor care învaţă la liceele din Giurgiu

Constantin Ionescu Toporu

În urmă cu aproximativ o săptămână, am publicat un articol în care prezentam situaţia disperată a elevilor din Toporu care dormeau prin gară deoarece CFR Călători a anulat trenul ce pleca la ora 19 din Gara Giurgiu (https://giurgiupesurse.ro/exclusiv-si-trenul-nu-mai-vine-cfr-calatori-lasa-elevii-din-toporu-sa-doarma-prin-gara/.
Între timp, Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu, a găsit o soluţie temporară pentru rezolvarea acestei probleme: elevii din Toporu, care învaţă după amiază la liceele din Giurgiu, le este asigurat transportul la domiciliu de către primăria comunei:
” Este o situaţie pe care trebuia să o rezolvăm. Astfel am decis ca microbuzul şcolii să-l folosim pentru transportul elevilor de la Giurgiu la Toporu. Parlamentarii de Giurgiu au răspuns pozitiv la apelul nostru şi avem promisiunea acestora că din data de 12 decembrie 2021, când va fi schimbat orarul de mers al trenurilor, această cursă de seară va fi reintrodusă. Vreau sa le mulţumesc tuturor pentru implicare şi pentru că au răspuns imediat la nevoile elevilor din comuna Toporu”, ne-a declarat Constantin Ionescu, primarul localităţii.


Publicat  :  septembrie 29, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare