” Portocală ” din IPJ Giurgiu şi-a depus dosarul de pensionare

visenescu

După o şedinţă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în cadrul căreia i s-au reproşat numeroasele abateri disciplinare pe care le-a avut în ultima perioadă, controversatul şef al poliţiei Mihăileşti, comisarul şef de poliţie Vişenescu Petrişor Puiu şi-a înaintat dosarul de pensionare.
Săptămâna trecută Vişenescu a fost protagonistul unui scandal prezentat de postul România TV, aceasta fiind acuzat că a circulat cu autoturismul personal fără să aibă asigurare auto şi ITP.
Totul a ieşit la iveală în urma unui accident, păgubitul fiind un poliţist local din Mihăileşti, Petrică Ulmeanu. http://giurgiupesurse.ro/dupa-ce-a-provocat-un-accident-auto-seful-uni-post-de-politie-din-judetul-giurgiu-este-acuzat-ca-nu-avea-asigurare-si-itp/.
Surse din cadrul IPJ Giurgiu spun că seara trecută poliţiştii de la brigada rutieră ar fi ridicat autoturismul de serviciu al lui Vişenescu, deoarece există suspiciuni ca acesta ar fi provocat la sfârşitul anului 2017 un accident rutier pe care nu l-a declarat.


Publicat  :  februarie 14, 2019

Related Articles

Un comentariu

  1. Silviu Andrei

    Si așa cum l-a depus, așa la retras , după ce la certat nițel G.D.C.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare