Poate fi organizat examenul de manager la Spitalul judeţean Giurgiu!

Razvan-cuc

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei judeţene a PSD, Răzvan Cuc, a solicitat în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută joi 2 aprilie, conducerii Consiliului Judeţean să organizeze cât mai repede concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, deoarece în prezent exista cadrul legal pentru desfăşurarea concursului:

” Vasile Mustatea nu se mai poate prevala de faptul că nu exista cadru legal pentru organizarea concursului la Spitalul judeţean.
Senatorul Niculae Badalau a cerut printr-o nouă interpelare adresată ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, urgentarea elaborării normelor metodologice la legea care reglementează organizarea concursului pentru postul de manager al spitalului.

Zilele acestea a sosit şi răspunsul ministrului, în care se spune că „În data de 25.03.2015, plenul Camerei Deputaţilor a votat, în calitate de cameră decizională, proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 59/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, prin care se aduc modificări alin. (3) al art. 178, în sensul eliminării obligaţiei de contractare de către spital a unor auditori externi.”

Atât din postura de consilier judeţean cât şi din cea de purtător de cuvânt al PSD, Răzvan Cuc s-a implicat activ în îmbunătăţirea actului medical la Spitalul judeţean Giurgiu.
În acelaşi timp, este un critic al actualului manager interimar Mihai Petre.


Publicat  :  aprilie 3, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare