Pensionarii sunt invitaţi să meargă la munte şi la mare

bilete casa judeteana de pensii

Dacă în anii trecuţi biletele de tratament puse la dispoziţie de către Casa judeţeana de pensii, erau valorificate imediat, anul acesta întâlnim o situaţie inedită în care sunt mai multe bilete disponibile decât solicitările existente.
Pentru anul 2014, Casa judeţeana de pensii are repartizate 2366 de bilete de tratament balnear, din care până în prezent au fost valorificate 739.

Marian Dumitru, directorul Casei judeţene de pensii Giurgiu, spune că aceste bilete reprezintă o oportunitate pentru pensionari, atât datorită preţurilor foarte mici cât şi pentru serviciile care pe care le cuprind:

„Pentru un bilet de tratament pensionarii plătesc o sumă egală cu 50% din pensia pe care o au.
În cazul salariaţilor care au un venit lunar mai mic sau cel puţin egal cu salariul mediu brut pe preţul unui bilet este în valoare de 50% din costul biletului de tratament.
Cred că sunt preţuri foarte bune, în staţiuni de renume, iar faptul că în acest pachet de servicii sunt incluse şi o serie întregă de tratamente balneare, pe baza recomandării medicului, ajută foarte mult sănătatea pensionarilor”.

Biletele de tratament balnear se acordă individual, o persoană putând beneficia de această oportunitate o singură dată pe parcursul unui an calendaristic.


Publicat  :  iunie 27, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare