Organizaţia locală PSD Băneasa are un nou preşedinte

adunare generala PSd baneasa (2)

Peste 50 de persoane, membri ai Organizaţiei comunale PSD Băneasa, au participat miercuri 25 iunie, la adunarea generală prin care a fost ales un nou preşedinte şi un un nou birou comunal al organizaţiei locale.

În prezenţa lui Cristian Marciu, vicepreşedintele Organizaţiei judeţene a PSD şi a secretarului general Cristian Stenghel, membrii PSD din comuna Băneasa au decis, în unanimitate, înlocuirea fostului preşedinte Marius Popescu cu un tânăr apreciat de către locuitorii din comună, care s-a implicat activ în ultimele campanii electorale, rezultatul fiind vizibil în scorul electoral obţinut de către PSD în Băneasa.

Noul preşedinte al organizaţiei locale a PSD este Nicolae Jujan, în vârstă de 36 de ani, căsătorit şi tatăl a doi copii. Acesta spune că îşi propune un mod nou de a face politică, tocmai de accea şi-a dorit ca şi membrii biroului să fie persoane tinere, apreciate de către comunitatea locală, intenţionând să rupă orice legătură cu cu imaginea lăsată de către PSD-ul condus de către fostul primar Gheorghe Dorobanţu.

adunare generala PSd baneasa (1)


Publicat  :  iunie 26, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare