Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu, despre seful IPJ Giurgiu : Eu văd că mai mult bate câmpii

Niculae Badalau

Ministrul Economiei, senatorul Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu, a declarat vineri, 18 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are informaţii noi despre ancheta realizată de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în legătură cu spargerea locuinţei sale, având impresia că cercetările trenează în acest caz.
Mai mult, liderul PSD Giurgiu, l-a atacat pe noul şef al poliţiei Giurgiu, comisarul şef Cătălin Georgescu, comparându-l, în mod ironic, cu Sherlock Holmes, cu un comportament de ţaţă.Sherlock Holmes

” Cred că au trecut două luni, nu am nicio veste. Eu am avut încredere şi încerc să am încredere în continuare în organele statului, dar mi se pare că lucrurile trenează, ori, probabil, este o cercetare mult mai grea.
În speţa asta, eu mi-am asumat greşeala de a nu îmi bate uşile în cuie, de a nu mă lega cu lanţuri, în acelaşi timp, am auzit şi atâtea poveşti.
Acum, noi avem un nou şef de poliţie. Înţeleg că toată lumea îi face ode, că a venit Dumnezeu pe pământ şi Sherlock Holmes era mic copil pe lângă domnul ăsta. Eu văd că mai mult bate câmpii, nu ştiu ce produce ori ce face în judeţ.
În discuţiile pe care le-am avut cu primarii, aceştia s-au arătat extrem de nemulţumiţi de siguranţa cetăţenilor. Cred că ar trebui să se preocupe pentru ceea ce dânsul a fost numit aici.Ar trebui să se preocupe de siguranţa cetăţeanului, pentru că asta îi intră în atribuţii. Să se preocupe de ceea ce are de făcut şi să încerce să promoveze oameni corecţi şi oameni buni, nu politic, pe prietenii.
Eu ştiu că sunt vreo 6-7 spargeri, în care nimeni nu a fost nici măcar bănuit.
Am auzit şi povestea, cred că lansată tot de minunatul ăsta Sherlock Holmes, că eu mi-aş fi înscenat spargerea, lucru care mă deranjează.
Eu nu cred că am ajuns în stadiul să am paranoia, să-mi fur pistolul, ceasul şi verigheta singur şi să fiu atât de masochist încât să îmi pierd dreptul de armă.
În a trata lucrurile la modul ăsta, mă refer la poliţie şi în a bate şi câmpii la genul de ţaţă, mi se pare inacceptabil. Eu cred că ei trebuie să-şi facă serviciile pentru care au fost plătiţi şi puşi aici: siguranţa cetăţeanului, colaborarea cu administraţia locală. Nu am văzut vreau plan de măsuri realizat cu administraţiile locale, nici, cel puţin, cu primarul municipiului Giurgiu. Ei asta trebuie să facă.
Ei au tot timpul impresia că sunt nişte paznici şi ne păzesc pe noi să nu încălcăm legea şi fac venituri din radare ascunse
Nu, ei trebuie să vină lângă cetăţean şi să vadă care sunt nevoile şi problemele comunităţii, nu să ne privească pe toţi de sus şi să spună: noi cercetăm.  Ştim foarte bine cu toţii capacitatea intelectuală a unora„, a mai declarat liderul PSD Giurgiu.

PS: Despre ce ” examene” mai pregăteşte inspectorul şef Cătălin Georgescu, aka Sherlock Holmes, pentru perioada următoare, cine sunt poliţiştii care s-au înscris la concurs şi cine vor fi câştigătorii, urmează să detaliem în zilele următoare.
Bineînţeles, începem cu Serviciul Arme şi Muniţii, unde inspectorul şef pariază din nou pe bunul său amic Puiu Angel.


Publicat  :  ianuarie 20, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare