Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susține că nerespectarea regulilor de protecție sunt piedici puse medicilor în lupta cu noul coronavirus

tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, le cere cadrelor medicale să nu se relaxeze, pentru că nu a trecut încă ce era mai greu. Ministrul îi îndeamnă să nu dispere, chiar dacă unii români nu cred în virus și ignoră regulile de protecție.
Ministrul Sănătății dă asigurări că sunt suficiente locuri în unitățile medicale deși numărul bolnavilor a crescut în ultimele zile. Nelu Tătaru susține însă că nerespectarea regulilor de protecție sunt piedici puse medicilor în lupta cu noul coronavirus.
” Un corp medical care acum, în momentul ăsta dacă vreți, îi văd deznădăjduiți pentru o muncă care nu numai că nu a fost apreciată, dar în momentul ăsta chiar se calcă pe acea muncă, forțând un pic și efortul și răbdarea lor”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul sănătăţii.
Ministrul Sănătății are însă și un mesaj pentru unele cadrele medicale:” Am văzut puțină relaxare din partea personalului medical. Aș recomanda să nu ne relaxăm, încă nu am trecut pasul”.


Publicat  :  iulie 13, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare