„Maratonului Dunării”- comuna Prundu, 30 octombrie

14642476_10205709439254888_4320381623150839086_n

În organizarea Primăriei Comunei Prundu şi Riders Club România, duminică, 30 octombrie, comuna Prundu va găzdui a treia ediţie a „Maratonului Dunării”, o competiţie adresată tuturor celor pasionaţi de ciclism.

La prima ediţie au participat 300 de concurenţi, anul trecut, 700. Pentru anul acesta, organizatorii se aşteptă la o creştere semnificativă a numărului participanţilor. Este o competiţie apărută din pasiunea lui Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, pentru sport:

” Sunt întreceri sportive la nivel naţional şi internaţional. Astfel, am reuşit să trecem comuna Prundu pe harta localităţilor ce găzduiesc cele mai importante competiţii sportive din România. Pentru întrecerea din acest an, sunt forte mulţi pasionaţi de ciclism care şi-au anunţat participarea. Este o onoare pentru noi să-i găzduim aici, la Prundu, o comună care devine emblematică pentru ţara noastră – spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.

„Maratonul Dunării” este o întrecere ce se îndreaptă către toţi cei pasionaţi de ciclism, în primul rând către copiii şi tinerii din zonă. Nu este un eveniment pentru profesionişti ci pentru toţi cei pasionaţi din sport. Îşi propune ca toţi cei care participă la concurs să descopere frumuseţile Dunării.

Claudiu Cimpoeru, Cristina Rotaru


Publicat  :  octombrie 24, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare