Lucian Iliescu – reacţie agresivă la congresul PNL

lucian Iliescu

Dacă la congresul extraordinar al PNL din martie 2009, fostul primar Lucian Iliescu ieşea în evidenţă, în presa centrala, prin conflictul fizic pe care îl avea cu fostul senator Cezar Măgureanu, iată că fostul preşedinte al Organizaţiei judeţene PNL este luat din nou în vizor de către ziarele centrale şi după recentul congres.

Site-ul de ştiri gândul.info relatează faptul că senatorul Lucian Iliescu a bruscat un reporter al ziarului, în momentul în care îl filma în timp ce dicta unui coleg cum să voteze pentru lista de vicepreşedinţi, el având în faţă o “listuţă a cooperativei” prin care erau stabiliţi dinainte cei care trebuiau votaţi. Iliescu l-a îmbrâncit reporterul Gândul şi când a fost întrebat de ce este violent a răspuns: “păi dacă nu ne laşi în pace”.

Crezând că a fost fotografiat în momentul votului, Iliescu s-a îndreptat spre reporterul Gândul şi l-a îmbrâncit. Întrebat de ce este violent, Iliescu a răspuns iritat: “păi dacă nu ne laşi în pace, noi avem treabă, nu vezi că am transpirat stând de vorbă cu tine”. Întrebat dacă asta justifică atitudinea sa agresivă el a spus: „Vreau să te învăţ să termini tu”.

Mai multe detalii şi imagini de la acest incident puteţi citi la: http://www.gandul.info/politica/reactie-agresiva-a-unui-lider-pnl-cand-a-fost-surprins-votand-cu-listuta-cooperativei-ia-iesi-tu-afara-de-aici-hai-12852383


Publicat  :  iunie 29, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare